Prenumerera på färdiga e-kurser

Prenumerera på våra färdiga e-kurser och utveckla era medarbetare inom relevanta områden för er verksamhet. Kurserna är framtagna av Grades e-Learningteam och ni kan känna er trygga i att era utbildningar hålls uppdaterade utifrån gällande regelverk.

Hur fungerar det?

En prenumeration av e-Learning content innebär att ni har fri tillgång till Grades växande kursbibliotek. Kurserna laddas ner i SCORM-format och kan användas precis som de är, eller anpassas efter just er organisations behov. Importera till ert LMS och erbjud era medarbetare en välfylld kurskatalog med digital utbildning inom viktiga områden, t.ex. Likabehandling, GDPR och Ergonomi & Friskvård.

Grade e-Learning content:

E-kurser som ingår:

Vill du veta mer eller starta en prenumeration av vårt kursbibliotek?

Fyll i formuläret så återkommer vi.

Bygg egna digitala utbildningar med vårt författarverktyg

Ett författarverktyg (authoring tool) är ett verktyg som du kan skapa e-learning med, utan att kunna programmera. Ett författarverktyg gör det möjligt att skapa utbildningar i SCORM-format. SCORM är det format som vanligtvis används för publicering av digitala utbildningar i lärplattformar.

I Grade Learning ingår vårt eget författarverktyg Composer.

Vill du ha hjälp med produktion av e-Learning?

Vi hjälper gärna till med allt från idé till full produktion. Klicka på knappen och ta reda på hur vi kan hjälpa din organisation med digital utbildning som engagerar målgruppen.