Prenumerera på färdiga e-kurser

Prenumerera på våra färdiga e-kurser och utveckla era medarbetare inom relevanta områden för er verksamhet. Kurserna är framtagna av Grades e-Learningteam och ni kan känna er trygga i att era utbildningar hålls uppdaterade utifrån gällande regelverk.

Fyll i formuläret för att gå vidare.

Edit

Hur fungerar det?

En prenumeration av e-Learning content innebär att ni har fri tillgång till Grades växande kursbibliotek. Kurserna laddas ner i SCORM-format och kan användas precis som de är, eller anpassas efter just er organisations behov. Importera till ert LMS och erbjud era medarbetare en välfylld kurskatalog med digital utbildning inom viktiga områden, t.ex. Likabehandling, GDPR och Ergonomi & Friskvård.

Grade e-Learning content:

E-kurser som ingår: ​

Kommande: ​

Vill du veta mer eller starta en prenumeration av vårt kursbibliotek?

Fyll i formuläret så återkommer vi.

Bygg egna digitala utbildningar med vårt författarverktyg

Ett författarverktyg (authoring tool) är ett verktyg som du kan skapa e-learning med, utan att kunna programmera. Ett författarverktyg gör det möjligt att skapa utbildningar i SCORM-format. SCORM är det format som vanligtvis används för publicering av digitala utbildningar i lärplattformar.

I Grade Learning ingår vårt eget författarverktyg Composer.

Få hjälp med produktion av e-Learning

Är du intresserad av att producera e-Learnings? Vi kan hjälpa till med allt från idé till full produktion. Klicka på läs mer och ta reda på hur vi producerar engagerande e-Learnings.

Hör av dig!

Har du frågor eller vill du bara veta mer om oss? Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!

Vill du veta mer? Fyll i formuläret!

Edit