E-LEARNING SOM ENGAGERAR

Ni är experter på ämnet och vi på e-Learning. I ett nära samarbete med er bygger vi genomtänkta och pedagogiska utbildningslösningar som engagerar målgruppen.

Vi är både en e-Learningbyrå och ett mjukvarubolag som utvecklat vår egen lärplattform.

Varför anlita oss?

Vi vet hur man engagerar

Kanske har du varit på en utbildning, lärarledd eller webbaserad, som känts tråkig eller inte riktade sig till dig? Hur mycket lärde du dig? För att lärandet ska fungera måste utbildningen motivera och engagera, vilket kräver kvalitet i alla steg. Grunden är att utgå ifrån målgruppens behov och mål som leder till faktisk förändring. Du behöver också rätt pedagogiska metoder.

Verklighetsnära exempel och interaktivitet, gamification och storytelling är metoder som gör det roligt att lära och underlättar för minnet.

Allt under samma tak

Med vår samlade expertis inom projektledning, design, produktion, foto/film, programmering, manus och pedagogik, får ni en effektiv arbetsgång och en kvalitetsprodukt som når fram till förändring. Förutom våra duktiga konsulter kan vi även erbjuda en filmstudio och en ljudstudio där ni tillsammans med oss eller själva kan spela in berättarrösten och intervjuer till era webbutbildningar.

Vi hjälper er med helheten

Hos oss får ni hjälp med allt som krävs för att ni ska få till en utbildningslösning som faktiskt gör skillnad. Vi tittar på just era förutsättningar, er målgrupp och era behov.

Ibland är en spellösning bäst, andra gånger är det scenariobaserade lösningar, en levande portal med medarbetarnas egna filmer, eller inspirerande intervjuer med medarbetare som redan gör på ett ”föredömligt” sätt som vi tror ger bäst resultat. Och kanske behövs en chat eller ett forum för att engagera medarbetarna? Vi hjälper er att tänka på helheten och ta fram den optimala lösningen utifrån era och er målgrupps behov.

5 steg till bättre e-Learning

Vi bjuder på våra 5 bästa tips för effektfull och tidseffektiv produktion av e-learning. Ladda ner guiden och ta del av hur man bygger e-learning som ger resultat, hur minnet fungerar och hur ni når målet med er utbildningssatsning.

Ladda ner dokumentet för e-Learning

KUNDCASE: Frisk och fri

Frisk & Fri är en e-learning om att upptäcka, bemöta och förebygga ätstörningar inom idrotten. Webbutbildningen gör det möjligt för ledare inom idrotten att gå utbildningen när det passar och den används idag på flera gymkedjor i landet.

Grade har tagit fram webbutbildningen tillsammans med Frisk & Fri – Riksföreningen mot ätstörningar – som arbetar för trygg, säker och rolig idrott. Målet med våra utbildningar We care och I care är att bygga ett hälsosamt träningsklimat och en bra arbetsmiljö. Läs mer om Frisk och Fri utbildningarna genom att klicka på knappen.

KUNDCASE: Region Stockholm

Se hur Region Stockholm använde Grades produkter och tjänster för att skapa snygga och engagerande e-Learnings. 

Produktionsprocessen

Undrar du hur själva produktionsprocessen ser ut? Nedan kan du läsa om de steg som en normal process kan se ut.

 1. Startmöte
 2. Workshop
 3. Färdigställande av material/innehållsförteckning
 4. Godkännande
 1. Grovmanus/grafisk form
 2. Kundmöte godkännande
 3. Remiss
 4. Godkännande
 1. Detaljmanus
 2. Pilot
 3. Kundmöte  – Godkännande
 4. Remiss
 5. Godkännande
 1. Film/Animation
 2. Foto
 3. Illustration
 4. Utveckling/programmering
 5. Remiss
 6. Slutgranskning
 7. Användartest
 8. Ev. korrigering
 1. Leverans av SCORM-paket
 2. Leveransgodkännande
 3. Projektavslut

Prova på att skapa egna e-learnings - gratis!

Använd vårt författarverktyg för att skapa engagerande och snygga e-learnings. Klicka på knappen för att läsa mer om hur det funkar och för att få ett freemium-konto.

Se exempel på storytelling

Kontakta oss

Vill du veta mer? Hör av dig så kan vi hjälpa dig vidare!

 • Läs integritetspolicy

Grade

Finngatan 14, 223 62 Lund

Vegagatan 8, 113 29 Stockholm

Tele: 08–673 62 40