Välkommen på Gradedagarna den 26-27 oktober i Stockholm

Vi har den stora glädjen att bjuda in er till ett av årets mest spännande event inom HR-Sverige – Gradedagarna! Den 26-27 oktober samlar vi alla Grades kunder på Münchenbryggeriet för ett härligt event fyllt med inspiration inom HR-området, nätverkande och kunskapsutbyte. 

Gradedagarna är en unik mötesplats där HR-experter, branschledare och intressanta talare sammanstrålar för att utforska de senaste trenderna inom HR, dela sina erfarenheter och skapa meningsfulla kontakter. Det här är det perfekta tillfället för dig att fånga upp de senaste nyheterna inom HR-världen och att lära av andra – så boka din plats idag! 

Anmälan är nu stängd. 

När, var, hur

Gradedagarna 2023 går av stapeln den 26-27 oktober på Münchenbryggeriet i Stockholm. Deltagandet är kostnadsfritt och ingår i licenskostnaden för er som är kunder till Grade, Grade Varbi, Grade Workbuster, Grade Refensa och Grade Realcruit. För organisationer med färre än 500 anställda ingår 2 platser, och för organisationer med fler än 500 anställda ingår 5 platser. Ni står själva för resa och logi. I mån av plats kan extra platser erbjudas, kontakta emilia.angseus@grade.com för mer information. 

En mer detaljerad agenda kommer längre fram. Sista dagen för att anmäla sig är den 15 september. Sista dagen att avanmäla sig utan kostnad är den 25 september, därefter debiteras självkostnadspris vid sen avanmälan (2000 kr per person).  

Några av våra talare

Johan Book – Så skapar du en urstark, välmående och framgångsrik kultur

Genom de senaste decenniernas massiva forskning vet vi vad det är som skapar motivation, prestation, och framgångsrika strategigenomföranden men vi är mindre bra på att applicera den kunskapen i våra organisationer. Med världens mest etablerade arbetspsykologiforskning i ryggen tar vi oss an era framtida utmaningar i en föränderlig omvärld på ett lättsamt, involverande och konkret sätt. 

Johan Book har ägnat de senaste tjugo åren åt internkommunikation, strategigenomföranden och ledarskapsutveckling. Han är fullkomligt galen i arbetspsykologiforskning och anser att vi måste bli mycket bättre på att applicera den massiva kunskap vi har om våra mänskliga drivkrafter i arbetslivet. Johan kommer att prata om både ledarskap och medarbetarskap och hur man, oavsett roll, kommer att vara en viktig pusselbit när vi tillsammans skapar förutsättningar för att bli en riktigt engagerad, välmående och framgångsrik organisation. Han är en flitigt anlitad utbildare och föreläsare.

Frida Mangen – Agil HR

Frida Mangen är personal/beteendevetare och arbetar som Agil coach, HR- konsult och utbildare inom agilitet kopplat till HR, framtidens förmågor och arbetsplatser.

Hon driver även den populära podcasten AgilaHRpodden.

 På Gradedagarna kommer Frida att prata om hur du kan skapa hållbara förutsättningar med hjälp av Agil HR i en snabbföränderlig och dynamisk omvärld. 

Partners

Utöver intressanta föreläsare, produktnyheter och nätverkande kommer våra spännande partners att finnas på plats för att sprida kunskap och inspiration. 

Nominera till Grade Awards!

Vet du en person, organisation eller avdelning som sticker ut lite extra i hur de arbetar? Passa på att nominera dem till Grade Awards! Vinnarna kommer att firas under Gradedagarna. Du kan nominera inom följande kategorier: 

Hoppas att vi ses i oktober!