Kunder

100-tals kunder

Vi har ett stort antal kunder inom Healthcare, Education, Retail men även inom myndigheter och övriga bolag.

Utbildningar i hela världen

Våra utbildningar används av företag med kontor i hela världen.

100 000-tals användare

Varje dag går tusentals användare utbildningar gjorda av Grade i LUVIT LMS

Några av våra kunder


KICKS är Nordens ledande kosmetikkedja med ett brett sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Idag finns totalt ca 250 butiker i Sverige, Finland och Norge.

Kicks

När Kicks skulle ta fram sin nya utbildningsportal så valde man att enbart utgå från medarbetarnas behov.

.


Sveriges Trafikskolors Riksförbund (STR) driver cirka 700 av landets 800 trafikskolor. STR har cirka 2 500 lärare. Årligen utbildas cirka 100 000 körkortstagare och 10 000 yrkesförare.

Sveriges Trafikskolors Riksförbund

En lärplattform för trafikskoleelever som tack vare de innovativa momenten och god, målgruppsanpassad pedagogik vann pris för ”Bästa Blended learning”.

.


Göteborgs Stad har en organisation med både förvaltningar och bolag. Totalt har Göteborgs Stad en omsättning på 34 miljarder kronor och antalet anställda är drygt 50 000 personer.

Göteborg Stad

Göteborg stad är en av många kommuner som valt Grades systemutbildning som en lösning för att ge de anställda kunskap om det vårdadministrativa systemet Treserva.

.


Nutricia är ett företag med fokus på avancerad medicinsk nutrition för barn och vuxna som har svårt att äta vanlig mat eller få i sig tillräckligt med näring. Nutricia ingår i livsmedelskoncernen Danone.

Nutricia

Satsningen på interaktiv webbaserad utbildning har lett till att försäljningen ökat med över 50 procent och utbildningen har lanserats i fem länder.

.

Våra kunder

En lärplattform för trafikskoleelever som tack vare de innovativa momenten och god, målgruppsanpassad pedagogik vann pris för ”Bästa Blended learning”.


Tillsammans med Grade har vi tagit fram en unik utbildningslösning för trafikskolor som ska leda till bättre lämpade förare och ökad säkerhet i trafiken. (Håkan Björklund VD, STR)


Efter att 400 av våra anställda gått igenom kurserna kände vi att kurserna höll så pass bra att vi vill ge övriga kommuner möjlighet att ta del av utbildningen, säger Alf Nilsson IT-samordnare på Karlstad kommun.


För oss var det viktigt att kunna erbjuda en tilltalande och modern webbaserad utbildning med både en teoretisk del samt en del med interaktiva övningar. Vi har fått ett mycket positivt gensvar från våra kunder som uppskattar såväl utbildningen som dess format. (Helene Rydberg KAM Farmacy & Tender Manager, Nutricia)


Grade förstod precis våra behov och anpassade utbildningslösningen efter det. Det känns proffsigt, tryggt och roligt att samarbeta med Grade!

(Katarina Sedig, Införande projektledare RCC Norr)


Vill du veta mer hur LUVIT fungerar i din bransch?