Kraftfullt LMS för er organisations lärande

Grade Learning är en komplett lärplattform som hanterar allt från digitalt mikrolärande till komplexa ledarskapsprogram. Plattformens inbyggda författarverktyg gör det enkelt att skapa interaktiv digital utbildning som engagerar era medarbetare och förflyttar er verksamhet framåt.

Grade Learning:

Trygghet

Som kund till Grade har ni alltid en dedikerad projektledare från oss vid er sida. Vi stöttar er organisation så att ni får maximalt värde av ert LMS. Dessutom har ni via mejl, telefon och helpdeskportal tillgång till vår uppskattade support med 98,25% kundnöjdhet (genomsnittligt värde 2021).

Tillgänglighet

Tillgänglighet är viktigt för oss och våra kunder. Grade Learning lever upp till tillgänglighetskraven i WCAG 2.1 AA och kan användas av användare med t.ex. syn- eller hörselnedsättning. Med ett modernt gränssnitt och responsiv design är LMS:et enkelt att använda på både mobil, dator eller surfplatta.

Flexibilitet

Våra kunder tillhör de allra största arbetsgivarna i Sverige, och vi har stor erfarenhet av att införa Grade Learning i komplexa organisationer. Våra integrationsspecialister hjälper er att importera historik från andra system och integrera LMS:et mot exempelvis HR-system.

"Nu får vi verkligen det bästa av båda världar – det vi kan lära oss digitalt lär vi oss digitalt och när vi träffas kan vi utnyttja tiden effektivt och bygga vår kultur."

Petter Frisk
Learning Manager & Developer – Telenor

Upptäck Grade Learning

Vill du boka en demo eller veta mer om Grade Learning? Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!

Grade Learning i offentlig sektor

Många myndigheter, kommuner och närmre hälften av Sveriges regioner har valt Grade Learning som LMS för att skapa optimala förutsättningar för lärande och utveckling. Klicka på knappen för att läsa mer om Grade i offentlig sektor och ladda ner exempel på upphandlingsdokument från verkligheten.

Inspiration och kunskap inom HR

Nyhetsbrev - That's Grade News!

Vill du få inspiration och nyheter inom rekrytering, HR och kompetensförsörjning direkt i din inkorg? Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

Vanliga frågor och svar om Grade Learning

LMS står för Learning Management System, vilket normalt översätts till lärplattform på svenska. LMS används för att distribuera, genomföra och följa upp olika former av lärandeaktiviteter – t.ex. onlinekurser och traditionella klassrumskurser.

Ursprungligen användes LMS mest av skolvärlden, men idag är målgruppen för denna typ av system alla företag och organisationer som vill kunna arbeta digitalt och strukturerat med kompetensutveckling.

I takt med att användningsområdena för digitala utbildningsplattformar blivit fler har också benämningarna på den här typen av system utvecklats – utbildningssystem, e-learningplattform, e-learningsystem, LMS-system, lärplattform och utbildningsportal är bara några av de begrepp som används.

SCORM står för Sharable Content Object Reference Model och det är ett standardformat för e-Learning. SCORM gör det möjligt att exportera och importera digitala utbildningar mellan olika LMS. 

Självklart stödjer Grade Learning SCORM-formatet.