Kraftfullt LMS för lärande organisationer

Vårt Learning Management System är en komplett lärplattform som hanterar allt ifrån mikrolärande till komplexa ledarskapsprogram. Med plattformens inbyggda författarverktyg kan ni enkelt skapa interaktiv digital utbildning som engagerar era medarbetare och förflyttar er verksamhet framåt. 

Grade Learning kan användas som helt fristående LMS, eller sömlöst integrerat till Grades övriga produkter inom Talent Management. 

Fyll i formuläret så återkommer vi med en prisuppgift.

Edit Content

Grade Learning:

Trygghet

Som kund till oss har ni alltid en dedikerad projektledare från Grade vid er sida. Våra erfarna och engagerade projektledare guidar er så att ni får ut maximalt värde av LMS:et. Dessutom har ni via mejl, telefon och helpdeskportal tillgång till vår uppskattade support med 98,25% kundnöjdhet (genomsnittligt värde 2021).

Tillgänglighet

Vi ställer höga krav på tillgänglighet – vårt LMS lever upp till WCAG 2.1 AA och kan användas av användare med t.ex. syn- eller hörselnedsättning. Med ett modernt gränssnitt och responsiv design är Grade Learning enkelt att använda på både mobil, dator eller surfplatta.

Flexibilitet

Våra kunder tillhör de allra största arbetsgivarna i Sverige, och vi har stor erfarenhet av att införa Grade Learning i komplexa organisationer. Våra integrationsspecialister hjälper er gärna att importera eventuell historik och integrera lärplattformen mot andra system.

Kundcase: Telenor

Vad är LMS?

LMS står för Learning Management System, vilket normalt översätts till lärplattform på svenska. LMS används för att distribuera, genomföra och följa upp olika former av lärandeaktiviteter – t.ex. onlinekurser och traditionella klassrumskurser.

Ursprungligen användes LMS mest av skolvärlden, men idag är målgruppen för denna typ av system alla företag och organisationer som vill kunna arbeta digitalt och strukturerat med kompetensutveckling.

I takt med att användningsområdena för digitala utbildningsplattformar blivit fler har också benämningarna på den här typen av system utvecklats – utbildningssystem, e-learningplattform, e-learningsystem, LMS-system, lärplattform och utbildningsportal är bara några av de begrepp som används.

Grade Learning i offentlig sektor

Många myndigheter, kommuner och närmre hälften av Sveriges regioner har valt Grade Learning som LMS för att skapa optimala förutsättningar för lärande och utveckling. Klicka på knappen för att läsa mer om Grade i offentlig sektor och ladda ner exempel på upphandlingsdokument från verkligheten.

Hör av dig!

Vill du boka en demo eller veta mer om Grade Learning? Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!