GRADE för Offentlig sektor

Flera myndigheter, kommuner och närmre hälften av Sveriges regioner använder GRADE som Talent och Learning Management System. Vi är stolta över att leverera vår plattform till komplexa organisationer med högt ställda krav på tillgänglighet, säkerhet och flexibilitet. 

Ska du upphandla och söker inspiration? Klicka på knappen för att ladda ner ett exempel på upphandling.

Varför GRADE?

Trygghet

Som kund till oss får ni tillgång till vår uppskattade supportfunktion, med en ”satisfaction rate” på hela 98%. Supporten arbetar nära både projektledare och utvecklare, och kontaktvägarna in är e-post, telefon och vår helpdeskportal. Utöver supportfunktionen har våra kunder tillgång till massor av användarstöd för hela plattformen i form av artiklar, steg-för-steg-guider, filmer och inspelade webbseminarier. Självklart hjälper vi er med användarstöd anpassat för just er organisation om ni önskar det.

Gemenskap

Vår kundbas inom offentlig sektor är ett stort nätverk av myndigheter, kommuner och nära hälften av Sveriges regioner. Detta ger oss möjlighet att anordna givande kundaktiviteter – vi är glada över att våra kunder gärna delar med sig av erfarenhet, best practices och inspiration. Genom vårt nära samarbete kan vi vara lyhörda för gemensamma önskemål och utveckla GRADE-plattformen efter de behov som uppstår över tid.

Tillgänglighet

Våra kunder ställer höga krav på tillgänglighet – plattformen lever upp till WCAG 2.1 AA så att den kan användas av breda målgrupper och användare med t.ex. syn- eller hörselnedsättning. Den responsiva designen ger ett tydligt och modernt gränssnitt, oavsett om slutanvändarna använder mobil, platta eller desktop. Med kurskatalogfunktionen kan ni presentera kurser och program för olika interna och externa målgrupper, och självklart kan ni även erbjuda helt öppna kurser för allmänheten.

Flexibilitet

Våra kunder tillhör de allra största arbetsgivarna i Sverige, och vi är vana vid att införa GRADE i komplexa organisationen. Våra integrationsspecialister hjälper er hela vägen – från import av historik och synk av användare till eventuell export av faktureringsunderlag till ekonomisystem. Genom att samla allt som rör era medarbetares kompetens, lärande och engagemang i en och samma plattform kan ni växa in i GRADE på det sätt som passar er.

Regioner som idag använder GRADE.

Upphandlingar och offentlig sektor

Vi är idag stolta leverantörer till många av Sveriges regioner, kommuner och myndigheter. Därför har vi stor erfarenhet av just upphandlingar inom den offentliga sektorn. Här kan du ladda ner ett exempel på upphandling för regioner och kommuner.

Solna Stad använder LEARNING

Solna Stad använder idag vår lärplattform LEARNING och berättar i videon om fördelarna med att använda ett LMS.

Med er hela vägen

Våra erfarna projektledare hjälper er under hela införandeprojektet – med allt ifrån utbildning och rådgivning till grafiska anpassningar och integrationer mot till exempel HR-system.

När plattformen är på plats tar vårt Customer Success Team hand om er – med supporthjälp, användarforum och kundevents. Självklart har ni alltid en dedikerad projektledare från Grade vid er sida som stöttar ert fortsatta arbete för en hållbar kompetensförsörjning. Vill du se mer? Boka en demo med oss så kan vi visa hur systemet fungerar.

Har du en annan roll?

Olika roller har olika förutsättningar, krav och svårigheter. Hitta den roll som passar dig bäst och läs mer om hur vi kan hjälpa dig.

HR-chefer

Medarbetare

Chefer

Hör av dig!

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er? Hör av dig så återkommer vi så fort vi kan!