Om oss

Historia

Sedan 1995 har Grade både utvecklat mjukvara för kompetensutveckling och producerat e-Learnings. Vårt system, tidigare känt under namnet LUVIT, började som ett utbildningsstöd till universitet. Men i takt med att Grade växte, upptäckte vi fler användningsområden som hjälpte många organisationer och företag med kompetensutveckling.

Samtidigt som vi har utvecklat ett LMS i världsklass har vi även producerat e-Learnings åt några av Sveriges största organisationer och företag. Totalt är vi 30 medarbetare uppdelat på två kontor, ett kontor i professorsstaden i Lund och ett kontor på Odenplan i Stockholm.

Varför?

Vårt mål är att skapa engagerade medarbetare genom att mäta och öka medarbetarnas engagemang och kompetens. Vi tror att varken kompetensutveckling eller engagemang fungerar fritt från varandra. Utan det är först i kombinationen som den stora skillnaden ligger. Därför utvecklar vi en användarvänlig mjukvara som hjälper chefer och medarbetare att få högre engagemang.

Vår mjukvara GRADE, knyter ihop ett Talent Management System med ett Learning Management System, som tillsammans med produktion av e-Learning gör att vi är en av Nordens ledande leverantörer av engagemangs- och kompetenshöjande produkter och tjänster. Värdet av vår mjukvara är att våra kunder får högre produktivitet, bättre chefer, lägre personalomsättning och ger bra möjligheter för medarbetare till personlig utveckling med hjälp av visuella karriärvägar.

Vår formel

Vår plattform är framtagen utifrån en övergripande formel.

Jobba hos oss

Vi växer! Därför söker vi efter engagerade och drivna personer som vill bli en del av vårt team. Klicka här för att se våra lediga tjänster.