Om oss

Vi älskar e-learning

Med 20 års erfarenhet av branschen, i kombination med en ständig strävan efter utveckling och förnyelse, är Grade ett välrenommerat, tryggt och självklart val när det kommer till utbildning och utbildningslösningar.

Vi består av de bästa inom

Pedagogik

Våra proffsiga pedagoger ser till att skapa engagemang och lustfyllt, långsiktigt lärande.

Utveckling

Rätt pedagogik kräver rätt teknik. Grades kompetenta utvecklare och producenter får det att fungera!

Projektledning

Grades erfarna projektledare tar helhetsansvar och ger trygghet och stöd genom hela processen.

Design

Vi lär med alla sinnen. Våra produktioner innehåller mycket bildspråk och är snygga så att du vill titta på dem igen, och igen...

Vad innebär det att vara en av oss?

Vår företagskultur präglas av flexibilitet, kvalitet, helhetssyn och trygghet.

Vi tror att ett företag som erbjuder trygghet, är öppet för flexibla lösningar, uppmuntrar kvalitet och ser till helheten, kommer att genomsyra detsamma i samarbetet med våra kunder.

I år firar Grade 20 år. Vi har varit med om mycket genom åren, från att ha bidragit med multimediakiosker till att lära svenska folket att hantera datorer, men den innovationslust som präglar oss idag har funnits med hela vägen. År 1999 blev självaste Bill Gates inspirerad av vårt LMS Luvit (tror ni det inte så se det med egna ögon i vår jubileumsfilm nedan). Vill du veta mer om historien om vårt kontor på Finngatan 14 i Lund, läs detta.

Den perfekta helhetsupplevelsen för er e-learningssatsning

En e-learningsatsning kan både bli kostsam och tidsödande om den inte görs rätt. Ni är experter på ämnet och vi på e-learning.

I ett nära samarbete mer er bygger vi genomtänkta och pedagogiska utbildningslösningar som är rätt anpassade för er målgrupp.

Skräddarsydd e-learning

Säg hej till LUVIT

LUVIT LMS är vår egenutvecklade lärplattform och används av ett hundratal organisationer i ett flertal länder.

Fördelarna med LUVIT är bland annat flexibiliteten och de många möjligheterna. Eftersom vi utvecklar LUVIT själva kan vi skala och anpassa det, samt skapa helt nya funktioner, baserat på era behov.

Läs mer om produkten


Vill du veta mer hur LUVIT fungerar i din bransch?