Digital onboarding

Onboarding är en viktig pusselbit i en organisations kompetensförsörjning. Medarbetare som får en bra introduktion tenderar att snabbt bli varma i kläderna, ha ett högre engagemang och stanna kvar i verksamheten längre. 

Använd Grade Onboarding för att välkomna och introducera medarbetare på ett effektivt och engagerande sätt. Vår modul för digital onboarding kan användas helt fristående eller som en integrerad del av vårt Talent Management System.  

Grade Onboarding:

Minska administration och spara tid

Grade Onboarding avlastar cheferna, minskar administrationen och möjliggör att ett stort antal medarbetare kan introduceras samtidigt. Med individanpassade checklistor och digitala utbildningar kan ni enkelt förse nya medarbetare med viktig information right-on-time. 

Kvalitetssäkra era medarbetares introduktion

Genom att onboardingen sker digitalt kan ni som arbetsgivare utlova samma utbud och kvalitetssäkra varje del in i minsta detalj. Detta ger en rättvis onboarding och säkerställer att alla nya medarbetare får rätt förutsättningar för att lyckas utifrån sin roll i verksamheten.

Ta vara på engagemanget hos nya medarbetare

Medarbetare som börjar på ny arbetsplats är ofta förväntansfulla, engagerade och redo att sätta tänderna i en ny utmaning. Missa inte chansen att ta tillvara på denna gnista. En digital onboardingprocess ger nya medarbetare en positiv start hos er. First impression lasts!

Preboarding

Medarbetare som räknar ner tiden till första arbetsdagen hos er vill med största sannolikhet lära känna sin nya arbetsgivare så fort som möjligt. Med digital preboarding kan ni stärka ert arbetsgivarvarumärke och bygga en positiv förväntan inför första arbetsdagen – direkt efter att anställningsavtalet signerats. 

Grade Onboarding är självklart integrerad i vår rekryteringsmodul, så att nya medarbetare kan påbörja sin preboarding direkt efter att anställningsavtalet signerats. När en kandidat markeras som Anställd i rekryteringsmodulen triggas helt enkelt medarbetarens preboarding som startar automatiskt. 

Vad kostar Grade Onboarding?

Fyll i formuläret så återkommer vi med prisuppgift.