Välkommen Artemis Karabela Diabaté

Hej! Vem är du och vad kommer du göra på Grade?

Jag bor i Lund med min man och våra två barn. Älskar att umgås med nära och kära, men trivs lika bra ute i naturen på hundpromenader.

På Grade kommer jag ha rollen som Customer Success Manager vilket jag ser otroligt mycket fram emot.

Vad har du hittat på i arbetslivet innan du började hos oss?

Precis innan jag började på Grade kom jag från CDON där jag haft roller som KAM Onboarding och senast Head of Onboarding. Jag har tidigare sju års erfarenhet av KAM-arbete, vilket jag sadlade om till från hudterapeut och egenföretagare.

Du är ju rykande färsk på Grade. Hur har din första vecka sett ut?

Jag har genomgått en gedigen onboardingvecka och har haft möjligheten att bekanta mig med kollegor i koncernen samt lärt känna mina Lundakollegor, en otroligt härlig miljö som tillåter mig att vara ny på jobbet.

Vad ser du mest fram emot i din nya roll?

Jag ser fram emot att komma in i min roll och komma igång med att utveckla våra kunder, bygga relationer och göra vardagen lättare för våra användare.

Tack Artemis och varmt lycka till i din nya roll!