Välkommen Artemis Karabela Diabaté

Hej! Vem är du och vad kommer du göra på Grade?

Jag bor i Lund med min man och våra två barn. Älskar att umgås med nära och kära, men trivs lika bra ute i naturen på hundpromenader.

På Grade kommer jag ha rollen som Customer Success Manager vilket jag ser otroligt mycket fram emot.

Vad har du hittat på i arbetslivet innan du började hos oss?

Precis innan jag började på Grade kom jag från CDON där jag haft roller som KAM Onboarding och senast Head of Onboarding. Jag har tidigare sju års erfarenhet av KAM-arbete, vilket jag sadlade om till från hudterapeut och egenföretagare.

Du är ju rykande färsk på Grade. Hur har din första vecka sett ut?

Jag har genomgått en gedigen onboardingvecka och har haft möjligheten att bekanta mig med kollegor i koncernen samt lärt känna mina Lundakollegor, en otroligt härlig miljö som tillåter mig att vara ny på jobbet.

Vad ser du mest fram emot i din nya roll?

Jag ser fram emot att komma in i min roll och komma igång med att utveckla våra kunder, bygga relationer och göra vardagen lättare för våra användare.

Tack Artemis och varmt lycka till i din nya roll!

Cookies ("kakor") består av små textfiler. Dessa innehåller data som lagras på din enhet. För att kunna placera vissa typer av cookies behöver vi inhämta ditt samtycke. Vi på , Grade använder oss av följande slags cookies. För att läsa mer om vilka cookies vi använder och lagringstid, klicka här för att komma till vår cookiepolicy.

Hantera dina cookieinställningar

Nödvändiga cookies

Nödvändiga cookies är cookies som måste placeras för att grundläggande funktioner på webbplatsen ska kunna fungera. Grundläggande funktioner är exempelvis cookies som behövs för att du ska kunna använda menyer och navigera på sajten.

Funktionella cookies

Funktionella cookies behöver placeras för att webbplatsen ska kunna prestera som du förväntar dig, exempelvis så att den känner av vilket språk som du föredrar, för att känna av om du är inloggad, för att hålla webbplatsen säker, komma ihåg inloggningsuppgifter eller för att kunna sortera produkter på webbplatsen utefter dina preferenser.

Cookies för statistik

För att kunna veta hur du interagerar med webbplatsen placerar vi cookies för att föra statistik. Dessa cookies anonymiserar personuppgifter.

Cookies för annonsmätning

För att kunna erbjuda bättre service och upplevelse placerar vi cookies för att kunna anpassa marknadsföring till dig. Ett annat syfte med denna behandling är att kunna marknadsföra produkter eller tjänster till dig, ge anpassade erbjudanden eller marknadsföra och ge rekommendationer kring nya koncept utifrån vad du har köpt tidigare.

Cookies för personlig annonsmätning

För att kunna visa relevant reklam placerar vi cookies för att anpassa innehållet för dig

Cookies för anpassade annonser

För att visa relevanta och personliga annonser placerar vi cookies för att tillhandahålla unika erbjudanden som är skräddarsydda efter din användardata