Välkommen Heddeke Andersson

Heddeke Andersson kommer från Utrecht, Nederländerna, och efter att ha bott på många håll i världen hamnade hon slutligen i Sverige. Hon har ett genuint intresse för människor och hon är bra på att skapa relationer, något som hon har stor nytta av i sin roll som Customer Success Manager inom Grade Varbi. 

Hej Heddeke, välkommen tillbaka till Grade!  
Du har varit på Grade tidigare, vad gjorde du då? 

– Första gången jag började på Grade (dåvarande Varbi) var år 2015. Då fick jag först översätta hela rekryteringssystemet till nederländska och sedan arbetade jag som koordinator. Andra gången var under 2018–2019, då jag jobbade med den nederländska marknaden som internationell säljare. Det var väldigt roligt att starta och utveckla verksamheten på en helt ny marknad. För en månad sedan fick jag åter frågan från Grade Varbi om jag kunde hjälpa till med den nederländska marknaden, så nu är jag tillbaka igen. 

Vad var det som gjorde att du ville komma tillbaka till Grade igen? 

– Grade Varbi har alltid känts som hemma och jag behövde inte fundera länge på frågan. Ja, det vore väldigt kul att komma tillbaka! Det är jättespännande att Varbi nu är del av Grade, en mycket större organisation och att även internationaliseringen kan få mer plats. Människor i Nederländerna vet om att vi finns på marknaden nu och de börjar höra av sig spontant till oss. 

Vad jobbar du med i din roll på Grade idag? 

– Jag jobbar nu främst med Customer Success för den nederländska marknaden. Det är mycket kontakt med kunderna och våra partners i Nederländerna. Sedan är det en del översättning och jag kommer vid behov stötta våra säljare på möten med potentiella nederländska kunder. 

Vill du också bli en del av Grade?

Du har hunnit med mycket annat i ditt liv och yrkesliv, kan du berätta lite om det? 

– Ja, jag är nyfiken, utåtriktad och älskar att upptäcka världen och andra kulturer. Efter att jag tog studenten reste jag runt i Australien under ett år och sedan åkte jag till Indien för att jobba med gatubarn. Jag har pluggat journalistik och psykologi. Jag har bott i olika länder, såsom Estland, Norge, Spanien och Grekland. Jag har arbetat som journalist och jag har arbetat inom barn, och vuxenpsykiatrin. Anledningen till att jag hamnade i Sverige var för att jag kom hit år 2007 för att jobba som forskningsassistent på det skandinaviska björnprojektet, alltså med riktiga brunbjörnar i Dalarnas skogar. De tre senaste åren har jag drivit eget inom hälsobranschen och jag har även frilansat som översättare. 

Vad tar du främst med dig in i ditt arbete på Grade? 

– Att jag har ett genuint intresse i människor och jag är bra på att skapa relationer. Det är nog min starkaste sida på jobbet. Jag försöker ge varje person jag interagerar med den uppmärksamhet som just den personen behöver. Jag vill gärna att kunderna känner att de är viktiga för oss som företag. För mig är varje kund och varje kollega viktig.  

Tack Heddeke, vi är glada att ha dig tillbaka!

Läs fler liknande inlägg

Välkommen Mikael Elg

Vi hälsar Mikael Elg välkommen till Grade Med ett brinnande intresse för produktutveckling och kunskap inom programmering, var tjänsten som mjukvaruutvecklare på Grade given för

Läs mer »