Vi välkomnar Josefin Flomén till Grade

Hej! Vem är du och vad kommer du göra på Grade?

Mitt namn är Josefin Flomén och jag kommer att jobba som Junior Projektledare här på Grade.

Vad har du hittat på innan du började hos oss?

Under de senaste 5 åren har jag dels hunnit med att studera en kandidat i Beteendevetenskap med inriktning organisationspsykologi, och dels en master i Management, företagsekonomi vid Lunds universitet. Vid sidan av studierna har jag arbetat med kundservice på HSB Malmö och som HR-assistent vid Staffanstorps Kommun.

Utöver detta har jag varit anställd av Royal Caribbean Internationals som professionell konståkerska och arbetade då som artist i deras shower!

Vad gör du på fritiden när du inte jobbar?

Under fritiden umgås jag gärna med familj och vänner! En och annan promenad brukar det bli – så väl på och utanför golfbanan.  Konståkningsskridskorna har jag däremot lagt på hyllan för nu. Jag blir lätt blir rastlös och då konsumeras det en hel del podcasts och böcker inom ämnen som juridik, filosofi, ekonomi samt dokumentära berättelser. Utöver detta gillar jag arkitektur samt inredning. Jag lägger gärna min tid på att inspireras av gatornas arkitektur samt skapa stämningsfulla miljöer såväl inomhus som utomhus.

Hur har din första tid på Grade sett ut?

Väldigt spännande, det har varit en tid med mycket information och mycket nytt att lära. Men också en vardag fylld med inspiration, skratt och hjälpsamhet.

Kollegorna är och har varit fantastiska, och jag har känt mig som en i gänget från första dagen!

Varmt välkommen Josefin och hoppas du ska trivas!