Välkommen Måns Nilsson

Till skillnad från en klassisk textboksnörd har Måns Nilsson från Hörby ett stort behov av att omringa sig med vänner och bekanta. Den familjära och välkomnande känslan på Grade fick därför Måns att känna att han har hittat helt rätt arbetsplats.

Välkommen till Grade Måns, vad har du gjort innan du började här?

– Ingenting! Jag är helt ny, fresh off the block. Jag studerade ett tag, men valde att ta en paus från studierna för att få lite arbetslivserfarenhet och som det ser ut just nu så kommer jag trivas med denna studie-fria paus i många år framåt! Jag har dock lagt en hel del tid på arbete som volontär ledare inom ungdomsverksamhet.

Varför sökte du dig till Grade?

– Jag sökte till Grade för att jag helt enkelt hade behov av ett jobb. Men det som fick mig att vilja stanna kvar nu och verkligen trivas, är den underbart familjära och välkomnande känslan som hela företaget har byggt upp. Ett kontorsjobb på vilken annan firma som helst kan vara grått och stelt, men ett kontorsjobb på Grade är något att längta efter!

Vilken roll har du hos oss och vad arbetar du med?

– Jag är del av vårt Customer Support-team och jag hjälper och guidar våra kunder med eventuella problem och frågor som rör våra Talent Management-lösningar.

Vilken erfarenhet som du har med dig tror du att du har mest nytta av i ditt arbete på Grade?

– Definitivt kontakten med människor. Som ledare inom ungdomsverksamhet har jag haft mycket kontakt med ungdomar och deras föräldrar och varit med och stärkt banden mellan alla involverade. En av de viktigaste egenskaperna hos ungdomsledare är att man kan lita på att de tar hand om ens barn på ett lika bra sätt som man själv gör, och det förtroendet är nästan lika viktigt för oss på Customer Support. Om man inte kan lita på att den man frågar om hjälp faktiskt kan hjälpa en, varför ens fråga personen om hjälp?

Vad gillar du att göra på fritiden?

– Är jag pigg så träffar jag gärna kompisar och kanske spelar brädspel eller kollar på film. Men är jag inte lika pigg, eller om tiderna klashar så sätter jag mig hellre framför datorn och gör någonting tillsammans med dem över länk istället. Jag är en klassisk textboksnörd men med skillnaden att jag har behovet att omringa mig med vänner och bekanta. En dag utan kontakt med mina vänner är en dag jag lever i sorg, och därför blir det mycket spelande och snackande mellan mig och mina närmaste kamrater.

Tack Måns, hoppas du kommer att trivas hos oss!

Läs fler liknande inlägg

Cookies ("kakor") består av små textfiler. Dessa innehåller data som lagras på din enhet. För att kunna placera vissa typer av cookies behöver vi inhämta ditt samtycke. Vi på , Grade använder oss av följande slags cookies. För att läsa mer om vilka cookies vi använder och lagringstid, klicka här för att komma till vår cookiepolicy.

Hantera dina cookieinställningar

Nödvändiga cookies

Nödvändiga cookies är cookies som måste placeras för att grundläggande funktioner på webbplatsen ska kunna fungera. Grundläggande funktioner är exempelvis cookies som behövs för att du ska kunna använda menyer och navigera på sajten.

Funktionella cookies

Funktionella cookies behöver placeras för att webbplatsen ska kunna prestera som du förväntar dig, exempelvis så att den känner av vilket språk som du föredrar, för att känna av om du är inloggad, för att hålla webbplatsen säker, komma ihåg inloggningsuppgifter eller för att kunna sortera produkter på webbplatsen utefter dina preferenser.

Cookies för statistik

För att kunna veta hur du interagerar med webbplatsen placerar vi cookies för att föra statistik. Dessa cookies anonymiserar personuppgifter.

Cookies för annonsmätning

För att kunna erbjuda bättre service och upplevelse placerar vi cookies för att kunna anpassa marknadsföring till dig. Ett annat syfte med denna behandling är att kunna marknadsföra produkter eller tjänster till dig, ge anpassade erbjudanden eller marknadsföra och ge rekommendationer kring nya koncept utifrån vad du har köpt tidigare.

Cookies för personlig annonsmätning

För att kunna visa relevant reklam placerar vi cookies för att anpassa innehållet för dig

Cookies för anpassade annonser

För att visa relevanta och personliga annonser placerar vi cookies för att tillhandahålla unika erbjudanden som är skräddarsydda efter din användardata