Välkommen Maria Haag

Vi fortsätter vår tillväxtresa och är glada att välkomna Maria Haag till Grade.  

Hej! Vem är du och vad kommer du göra på Grade?

Maria Haag heter jag och jag kommer att arbeta som Key Account Manager på Grade. Jag brinner för kundrelationer och ser verkligen fram emot att lära känna Grades kunder.

Vad har du hittat på i yrkeslivet innan du började hos oss?

Jag har jobbat som KAM i många år – senast på managementkonsultbolaget Xeeda. Innan dess har jag varit länge på Brilliant Future som arbetar med att hjälpa sina kunder att stärka kund- och medarbetarupplevelsen genom att mäta, analysera och agera. Genom detta har jag förstått hur viktigt det är för en verksamhet att ha engagerade medarbetare och ser fram emot att hjälpa Grades kunder vidare i deras utveckling.

Vad gör du på fritiden när du inte jobbar?

Jag umgås gärna med familj och vänner och testar nya restauranger. Men jag trivs även ute i naturen och går gärna upp till Nationalstadsparken Stora Skuggan som ligger runt hörnet där jag bor. För att få miljöombyte från stan åker jag till landstället nere i Småland med familjen. Annars är det mycket tid som går till barnens aktiviteter, där det är stort fokus på fotboll och teater. Något sen på bollen kanske – men jag har precis signat upp mig på en padelkurs!

Hur skulle du beskriva din första tid på Grade?

Det är en rolig tid att komma in på Grade eftersom det är så mycket nytt och spännande på gång i koncernen. Jag har fått en riktigt bra känsla och ett hjärtligt välkomnande!

Vi önskar Maria varmt lycka till i sin nya roll på Grade. 

Nyfiken på hur det är att jobba hos oss? Kika gärna på vår karriärsida nedan.