Välkommen till Grade, Nariman Jihad!

Nariman Jihad gör en riktig reskill-resa – från tandhygienist till UX-designer – och just nu gör hon sin första LIA-praktik hos oss på Grade. 

Hej! Vem är du?

Mitt namn är Nariman och jag är nu inne på min andra termin som UX-designer på EC-utbildning i Helsingborg. Om jag ska beskriva mig själv med tre ord så hade det varit: en planerare, en utforskare (då gärna med passet i handen) och en glädjegivare.

Vad kommer du göra på Grade?

På Grade har jag fått i uppdrag att optimera ENGAGE, som är ett pulsmätningsverktyg för chefer och medarbetare.

Berätta om din spännande reskill-resa!

Jag har alltid varit en person som brunnit för att jobba med yrken där jag får vara med och förbättra andra människors tillvaro. Det behöver inte vara något stort för att det ska ge små förändringar. Därför lockade UX-designyrket mig, att kunna jobba mer kreativt och samtidigt få vara med och utveckla något som kan göra skillnad och skapa en enklare vardag för många.

Jag litar även väldigt mycket på den personliga tillväxtprocessen. Tandhygienist är inget jag tröttnat på och det yrket kommer alltid vara en del av min kompetens. Men att kunna ta del av flera stora möjligheter är inte mer än en positiv utveckling för mig både som person men även som en framtida designer. Ett av många drömprojekt till framtiden är att kanske få möjligheten att kunna kombinera min kompetens som tandhygienist och mina kunskaper inom UX till att skapa eller utveckla något som kan gynna både munhälsan och vardagen.

Hur har dina första dagar på Grade varit?

Förutom min nyfunna förälskelse för den mysiga, blommiga utegården har mina första dagar på Grade varit givande. Det är ett företag som har en välkomnande och genuin gemenskap. Jag ser därför väldigt mycket fram emot att få vara här de kommande 8 veckorna av min LIA-1. Mina förväntningar är att kunna stärka och utöka all kunskap och kompetens som jag samlat på mig från mina studier och lära mig hur jag på bästa sätt kan implementera det ute i näringslivet.

Vi hälsar Nariman varmt välkommen och lycka till på sin fortsatta utvecklingsresa.