Välkommen, Matilda Jensen

Trots flygrädsla har Matilda Jensens intresse för att resa tagit henne hela vägen till Australien. Men nu är hon tillbaka i sin hemstad, Trollhättan, där hon kommer att arbeta hos oss på Grade som Digital Marketing Specialist och bland annat hjälpa våra kunder med att boosta sina jobbannonser i sociala medier och skapa engagerande karriärsidor.

Välkommen till Grade Matilda, vad har du gjort innan du började på Grade?

– Jag har jobbat med allt möjligt. Marknadsföring, barnskötare, bartender, personlig tränare med mera. Det roligaste jag har gjort var definitivt när jag arbetade som manager på en av Australiens största vinrestauranger. Men nu är jag är glad över att ha kommit tillbaks till marknadsföringsyrket, det är det jag alltid söker mig tillbaks till, oavsett vad jag gör däremellan.

Varför sökte du dig till just Grade?

– Jag har en kompis som tidigare jobbat på Grade, hon rekommenderade mig till tjänsten och beskrev det som att det var en rolig arbetsplats med bra kollegor och härlig stämning!

Vilken roll kommer du att ha på Grade och vad kommer du att arbeta med?

– Min roll är Digital Marketing Specialist och jag kommer att arbeta med Recruitment Marketing-teamet och hjälpa våra kunder att marknadsföra sina jobbannonser och bygga attraktiva karriärsidor.

Vilken erfarenhet som du har med dig från tidigare arbete tror du att du har mest nytta av i ditt arbete på Grade?

– Definitivt min erfarenhet från marknadsföringsyrket. Smådetaljerna som man alltid måste tänka på, kunskapen kring de olika systemen, Photoshop, you name it.

Vad gillar du att göra på fritiden?

– Mina största intressen i livet är träning och att resa. Dock är jag flygrädd så att det skriker om det och pinar mig igenom varje flygtur, men så länge destinationen är värd det så finns det inget bättre än att upptäcka ett nytt land med underbar natur eller stadsmiljö. Nu när sommaren närmar sig så kommer mina lediga dagar att spenderas mycket vid vattnet, helst havet, med min sambo eller kompisar. Annars hittar man mig ofta i Crossfit-boxen.

Tack Matilda, hoppas du kommer att trivas på Grade!

Läs fler liknande inlägg