Rekryteringsverktyg för träffsäker rekrytering

Grade Recruit är ett användarvänligt allt-i-ett-verktyg som hjälper er att attrahera och rekrytera rätt medarbetare. Spara tid och säkra urvalet av kandidater med vårt skalbara rekryteringsverktyg för organisationer i alla storlekar. Grade Recruit kan användas helt fristående eller som en integrerad del i vårt Talent Management System.
Grade Recruit rekryteringsverktyg för träffsäker rekrytering

Grade Recruit innehåller:

Rekryteringsverktyget för er verksamhet

Grade rekryteringsverktyg Grade Varbi och Grade Workbuster stöttar er genom alla delar av rekryteringsprocessen och hjälper er, även om ni inte är utbildade rekryterare, att attrahera och rekrytera framtidens medarbetare.

Grade Workbuster

Grade Workbuster är ett smidigt, heltäckande och användarvänligt rekryteringssystem som riktar sig till små och medelstora företag inom den privata sektorn. Grade Workbuster kan anpassas efter er just verksamhets behov och hjälper er att attrahera och rekrytera framtidens talanger. 

Grade Varbi

Grade Varbi är ett kraftfullt, heltäckande, GDPR-säkert och användarvänligt rekryteringsverktyg som riktar sig till offentlig verksamhet, kommuner, myndigheter, universitet och större organisationer och företag. Grade Varbi används av fler än 70 000 rekryterare och rekryterande chefer.

Upptäck Grade Recruit

Vill du veta mer om våra rekryteringsverktyg eller boka en kostnadsfri demo? Fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort. 

Hitta rätt medarbetare och säkra långsiktig kompetensförsörjning

En rekrytering kan vara kostsam och långdragen, en felrekrytering är ännu dyrare och tar mycket mer onödig tid för en organisation. Att attrahera rätt kandidater från början är därför viktigt – både för organisationen och för kandidaten. 

Vårt uppdrag är att göra er medarbetarresa så bra som möjligt och våra verktyg hjälper arbetsgivare och chefer att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla rätt talanger helt enkelt.

Rekrytering, en del av ARIUBA-modellen

R i ARIUBA-modellen står för rekrytering. När en person söker en tjänst hos er hamnar hen i er rekryteringsprocess. Att processen är strukturerad, enkel och effektiv är viktigt om ert företag arbetar aktivt med employer branding.

Om kandidaten får en bra upplevelse av processen, även om hen inte blir anställd, kan kandidaten ge en bra bild av er verksamhet till andra och också söka nya tjänster hos ert företag i framtiden.

Med våra rekryteringsverktyg stärker ni ert employer brand och når ut till rätt kandidater

Attrahera rätt kandidater

Konkurrensen om talangerna med rätt kompetens är stenhård. Med våra karriärsidor och recruitment marketing får ni bästa förutsättningar att nå rätt kandidater och stärka ert employer brand. 

Relaterade produkter

Digital pre- och onboarding

Välkomna och introducera nya medarbetare med digital onboarding för bästa möjliga start på medarbetarresan.

Digital Referenstagning

Spara tid och kvalitetssäkra referenstagningen med Grade Refensa sömlöst integrerat i rekryteringsverktyget.

Digital Kandidatfeedback

Mät, analysera och få förbättringsförslag på kandidatupplevelsen genom hela rekryteringsprocessen.

Inspiration och kunskap inom HR och rekrytering​

Nyhetsbrev - That's Grade News!

Vill du få inspiration och nyheter inom rekrytering, HR och kompetensförsörjning direkt i din inkorg? Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

Vanliga frågor om rekryteringsverktyg

Ett rekryteringsverktyg är ett oumbärligt digitalt stöd för den som ska göra en rekrytering. Med ett rekryteringsverktyg får du en strukturerad och effektiv rekryteringsprocess som fokuserar på att hitta rätt medarbetare och ger dig tid över till att utföra andra arbetsuppgifter.

Det bästa rekryteringsverktyget är det som kan anpassas just efter din verksamhet och som kan stötta dig i att hitta och rekrytera rätt kandidater till rätt tjänst. Med det bästa rekryteringsverktyget får du en strukturerad och effektiv rekryteringsprocess och du får tid över till att utföra andra viktiga arbetsuppgifter.

Vad ett rekryteringsverktyg kostar beror på vilka funktioner det innehåller. Funktionerna i ett effektivt och strukturerat rekryteringsverktyg kommer att spara mer tid och pengar för dig än vad rekryteringsverktyget kostar i längden. Du kommer också att få en mer träffsäker rekrytering, vilket gör att du undviker den kostnaden som kan uppstå vid en felrekrytering.