Introducera medarbetare med digital onboarding

Använd Grade Onboarding för att kvalitetssäkra er onboardingprocess och introducera medarbetare på ett effektivt och engagerande sätt. Vår modul för digital onboarding kan användas helt fristående eller sömlöst integrerad till övriga lösningar i vår Talent-plattform.

Grade Onboarding:

Minska administration
och spara tid

Grade Onboarding avlastar cheferna, minskar administrationen och möjliggör att ett stort antal medarbetare kan introduceras samtidigt. Med individanpassade checklistor och digitala utbildningar kan ni enkelt förse nya medarbetare med viktig information right-on-time.

Kvalitetssäkra era medarbetares introduktion

Genom att onboardingen sker digitalt kan ni som arbetsgivare utlova samma utbud och kvalitetssäkra varje del in i minsta detalj. Onboarda era medarbetare digitalt för att säkerställa att alla nya medarbetare får rätt förutsättningar för att lyckas utifrån sin roll i verksamheten.

Ta vara på engagemanget
hos nya medarbetare​

Medarbetare som börjar på ny arbetsplats är ofta förväntansfulla, engagerade och redo att sätta tänderna i en ny utmaning. Missa inte chansen att ta tillvara på denna gnista. En digital onboardingprocess ger nya medarbetare en professionell och positiv start hos er. First impression lasts!

Preboarding

Medarbetare som räknar ner tiden till första arbetsdagen hos er vill med största sannolikhet lära känna sin nya arbetsgivare så fort som möjligt. Med digital preboarding kan ni stärka ert arbetsgivarvarumärke och bygga en positiv förväntan inför första arbetsdagen – direkt efter att anställningsavtalet signerats.

Grade Onboarding är sömlöst integrerad i rekryteringsverktyget, så att nya medarbetare kan påbörja sin preboarding direkt efter att anställningsavtalet signerats. När en kandidat markeras som Anställd i rekryteringsverktyget triggas helt enkelt starten av medarbetarens preboarding.

Relaterade produkter:

Learning Management System

Utveckla era medarbetare strategiskt och effektivt med flexibla läraktiviteter för maximal effekt.

Pulsmätningsverktyg

Mät och analysera medarbetares engagemang och välmående med regelbundna pulsmätningar.

Kompetensstyrning

Framtidssäkra er kompetensförsörjning och ta tillvara på outnyttjad kompetens med digital kompetenshantering.

Performance management

Nå era övergripande verksamhetsmål med digitala medarbetarsamtal och effektiv målstyrning.

Medarbetarundersökningar

Använd medarbetarundersökningar för att utvärdera er verksamhet på djupet och identifiera utvecklingsområden.

Grade Onboarding är en del av vår Talent-plattform och kan användas helt fristående eller sömlöst integrerat med övriga moduler.

Kontakta oss!

Har du frågor eller vill veta mer om oss? Fyll i formuläret så återkommer vi!