Grade Workbuster

Det intuitiva rekryteringsverktyget för organisationer där varumärket och kandiatupplevelsen står i fokus. Attrahera och rekrytera talanger enklare med Grade Workbuster.

En fantastisk kandidatupplevelse - genom hela rekryteringsprocessen

Ett bra första intryck är A och O för att attrahera talanger på en konkurrensutsatt kandidatmarknad. Grade Workbuster är rekryteringsverktyget som hjälper er att marknadsföra ert employer brand och leverera en fantasisk kandidatupplevelse – från annons till första arbetsdag.

Användarvänligt och intuitivt rekryteringsverktyg

Oavsett om du är en van rekryterare, eller rekryterande chef, är Grade Workbuster designat för att guida dig till en lyckad rekrytering. Rekryteringsverktyget är lättöverskådligt och du kan enkelt anpassa rekryteringsprocesserna till just er organisations behov.  

Spara tid och kvalitetssäkra rekryteringen

En stor del av flödet i Grade Workbuster rekryteringsverktyg sker automatiskt. Det ger dig mer tid till att fokusera på andra arbetsuppgifter.
Med kopplingar till verktyg för digital referenstagning, tester och bakgrundskontroll kan du öka träffsäkerheten och effektivisera rekryteringen ytterligare. 

Relaterade produkter

Digital Referenstagning

Spara tid och kvalitetssäkra referenstagningen med Grade Refensa sömlöst integrerat i rekryteringsverktyget.

Digital kandidatfeedback

Mät, analysera och få förbättringsförslag på kandidatupplevelsen genom hela rekryteringsprocessen.

Digital pre- och onboarding

Välkomna och introducera nya medarbetare med digital onboarding för bästa möjliga start på medarbetarresan.

"Skillnaden är som natt och dag"

Vi fick bra stöd av Workbusters projektledare vid uppstarten. Genom Workbusters karriärsida upplevs vi nu som mer professionella. Vi har fått en mycket bättre kandidatupplevelse och användarupplevelse för alla som jobbar med rekryteringarna på Anticimex. Det jag gillar är överskådligheten och att det är enkelt att sortera kandidaterna. Jag kan verkligen rekommendera Workbuster.

Linda Edlind, Rekryteringsansvarig på Anticimex

Därför tycker våra kunder om oss

Upptäck Grade Workbuster

Vill du veta mer om Grade Workbusters rekryteringsverktyg eller boka en kostnadsfri demo? Fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort.