Medarbetarintervju med Magnus Lundén

I denna intervju möter vi Magnus Lundén som arbetar som projektledare i Grades e-Learningteam i Stockholm.

Hej! Vem är du och vad gör du på Grade?

Jag heter Magnus Lundén och är en av två projektledare som jobbar med vår E-learningproduktion i Stockholm.
Rollen är intressant och bred då jag förutom att hålla kontakten med våra trevliga kunder även deltar i det konceptuella arbetet, med andra ord hur e-kursen kommer gestaltas för att på bästa sätt uppfylla uppsatta lärmål.

Vad har du hittat på i yrkeslivet innan du började hos oss?

Jag har jobbat med interaktivitet på skärm i snart 30 år. Det började 1995 på WM-Data då jag tog fram e-kurser som distribuerades i kundernas intranät. Sen slog CD-ROM igenom på och jag utvecklade barnspel på Levande Böcker i några år, t.ex. Sune, Emil i Lönneberga & Mulle Meck. Efter det följde 15 år som egenföretagare inom webbutveckling. Jag bytte sedan roll från utvecklare till projektledare för 5 år sen då jag ville göra något nytt.

Vad gör du på fritiden när du inte jobbar?

Hänger med mina 2 söner, spelar musik, går på konserter och lagar mat.

Hur skulle du beskriva Grade som arbetsplats?

Hos Grade ges man ett stort förtroende och möjlighet att påverka. Jag har också haft förmånen att jobba med mycket intressanta ämnen såsom Miljö, Suicidprevention, Levnadsvanor och Existentiella livsfrågor. För tillfället händer också mycket inom organisationen så det närmsta året ser ut att bli lite extra spännande.

Stock tack, Magnus!

Nyfiken på att läsa mer om Grades tjänster inom skräddarsydda webbutbildningar?