Våra kunder är utspridda över hela Sverige och finns inom privat och offentlig sektor. Nedan ser du ett axplock av våra kunder och hur de använder sig av våra produkter och tjänster.

PEAB - NORDENS SAMHÄLLSBYGGARE

Med 15 000 medarbetare är Peab Sveriges största bygg- och anläggningsföretag. Läs om digitaliseringsresan Peab gjort med hjälp av LEARNING och TALENT i GRADE-plattformen, och vilka verksamhetseffekter kursändringen bidragit till.

KICKS: A NEW LEARNING EXPERIENCE

Med ca 1500 medarbetare och 250 butiker i Sverige, Norge och Finland är KICKS Nordens ledande skönhetskedja. Se hur Grade hjälpte KICKS att på ett smart sätt implementera deras nya utbildningskoncept.

REGION STOCKHOLM - S.T.A.D

“STAD” – Alkohol, droger och sexuell hälsa – Region Stockholm. Läs om hur Grade hjälpte Region Stockholms att ta fram e-Learnings åt STAD.org.

LIME TECHNOLOGIES

Med närmare 250 medarbetare och över 60 000 användare är Lime en av Nordens största CRM-leverantörer, med över 25 år i branschen. Se hur Grade hjälpe Lime att höja medarbetarnas engagemang.

FRIENDS – AGERA ALLTID

Läs om hur Grade hjälpte Friends att producera e-Learnings till skolpersonal mot kränkningar som uppstår i skolan under namnet: “Våga agera”.

LÄS MER OM OSS

Läs om Grades historia, hur vi blev det företag vi är idag och vilka vi är som jobbar här.